gymnasium | atheneum | havo | mavo

Lisse

Nieuws van de ouderraad

Ouderraad op zoek naar nieuwe leden, klik op het dokument hieronder

7 Oktober 2019 Fio Ouderraad presenteert voor ouders workshops & inspiratie, klik op het dokument hieronder

Informatie Studiefinanciering

Beste ouders,

DUO is gestopt met het verzorgen van presentaties over studiefinanciering. In de bijlage is de samenvatting van de presentatie van vorig  jaar bijgevoegd, waarbij de getallen zijn aangepast voor komend studiejaar. Zo heeft u toch een beeld van de zaken die spelen. Mocht u nog vragen hebben dan horen we die graag.

Met vriendelijke groet,

Jos Botman Decaan HAVO | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dennis van Wieringen Decaan VWO | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anglia Shangri-la

De cursus Anglia, waarbij een groep getalenteerde, met de hand geselecteerde leerlingen in groepjes, klassikaal en individueel in de weer zijn geweest met Engels op A2 niveau (Anglia noemt dat ‘Elementary’), is inmiddels met goed gevolg afgesloten door middel van een inhoudelijk officiële toets.

Lees meer: Anglia Shangri-la

De ouderraad

De ouderraad is een overlegorgaan tussen ouders, bestuur, directie en docenten. Via deze raad kunnen ouders invloed uitoefenen op de gang van zaken op school. Binnen de ouderraad vindt uitwisseling van ideeën en aandachts-punten plaats. Ouderraadsleden zijn betrokken en geven ondersteuning bij diverse activiteiten op school. Ook zijn zij vertegenwoordigd in de medezeggenschapsraad. Het reglement van de ouderraad is op school verkrijgbaar.