Onze school

Ons onderwijs

Ons onderwijs

Het Fioretti College Lisse is één van de vijf middelbare scholen van de Stichting Fioretti Teylingen. De Stichting verzorgt onderwijs aan leerlingen op het niveau mavo t/m gymnasium. Onze school is gelegen in Lisse, het hart van de Bollenstreek. 

Begeleiding

Begeleiding

Op het Fioretti College Lisse zijn wij van mening dat iedere leerling baat heeft bij persoonlijke begeleiding. Het is onze taak om de leerlingen voor te bereiden op de toekomst door gedurende hun schoolcarrière de zelfstandigheid te vergroten.

Bijzondere activiteiten

Bijzondere activiteiten

Jaarlijks organiseert het Fioretti College Lisse allerlei activiteiten. Dit loopt uiteen van een basketbaltoernooi voor de brugklassers tot geld inzamelen voor het goede doel. Zo wisselen we de lessen af met zowel leerzame als leuke activiteiten.

Gezonde school

Gezonde school

Volgens het Fioretti moet de school het gezonde voorbeeld geven en een veilige haven zijn, waar jongeren in de kantine vooral gezonde dingen kunnen kopen. Zo leren ze voor nu én later gezonde keuzes te maken.

Decanaat

Decanaat

Aan alles komt een einde, ook aan de leuke tijd op het Fioretti College Lisse. Hoe jammer we het ook vinden dat leerlingen ons gaan verlaten, willen we graag hulp bieden in een keuze voor een vervolgopleiding. Hoe we dat doen? Lees hier meer.

Artikelen nieuwsbrief

Artikelen nieuwsbrief