Nieuws - De Weddenschap: Fioretti College wint de Trofee!

Fantastisch nieuws!

In november 2022 hadden we het genoegen om leescoach Phi Nguyen (acteur) bij ons op school te verwelkomen voor de landelijke aftrap van De Weddenschap en met onze leerlingen uit de tweede klassen (en directie!) de uitdaging aan te gaan voor een heuse leesmarathon.

Met een overweldigende prestatie hebben ruim 375 leerlingen met hun docenten deze weddenschap aangenomen en drie boeken uitgelezen in zes maanden tijd. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een extra reden om te juichen. Onze school heeft namelijk de felbegeerde Weddenschaptrofee gewonnen!

Deze mooie prijs is niet alleen een erkenning voor ons enthousiasme en toewijding aan het lezen, maar het opent ook de deuren naar een unieke ervaring: als beloning ontvangen we een tegoedbon ter waarde van € 400,-, die we mogen besteden aan een schrijversbezoek via de Schrijverscentrale. Een geweldige kans dus om onze liefde voor literatuur te delen en direct in contact te komen met een getalenteerde auteur!

Met dit geweldige succes vieren we ons enthousiasme voor lezen en de inzet van al onze lezende leerlingen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Laten we deze momenten van triomf koesteren en blijven genieten van de magie van boeken en de kracht van verhalen. Samen hebben we bewezen dat het Fioretti College Lisse een leesgemeenschap is om trots op te zijn!

Zien hoe leescoach Phi onze school feliciteert? Ga naar: Fioretti College Lisse wint de trofee De Weddenschap