Nieuws - Update 15 oktober

Andere locaties

Worden
wie je bent

 Op de avond na het verschijnen van de vorige update was het eindelijk weer zover: een schoolfeest! Na een geslaagde Franciscusdag konden de brugklassers ‘los gaan’ onder leiding van DJ Jeff.

Door de Fioretti SchoolVereniging (FSV) en de Technische Commissie (TC) was de school omgetoverd tot feestlocatie. Het was ontzettend mooi om weer zoveel blije, feestende leerlingen in de school te zien! De Franciscusdag heeft voor de beide goede doelen een mooi resultaat opgeleverd: in totaal is er € 12.046,- opgehaald voor ‘Hier begint de Zee’ en Stichting de Zevensprong. Ook vandaag zijn er feestelijkheden: de leerlingenraad organiseert de jaarlijkse Halloweendag met onder andere de verkiezing van mooist verklede leerling en in de pauze was er in het atrium een pauzeconcert. 

 

Voor de examenleerlingen stond 15 oktober al heel wat maanden als belangrijke deadline in de agenda. Vandaag leveren zij hun profielwerkstuk in! Op 14 en 15 december zijn de presentatie-avonden. Na de vakantie volgt voor alle bovenbouwleerlingen de eerste toetsweek van dit schooljaar. De woensdag voor de start (27 oktober) zijn er geen lessen in verband met een CAO-dag voor het personeel.

 

Gelukkig zijn er ook deze periode weer een aantal excursies mogelijk. Zo is 4 gymnasium vandaag naar Breda voor de voorstelling Trojan Wars waarin ook een aantal van onze leerlingen meespelen en gaat 2 mavo na de vakantie naar Blijdorp.

 

Vanuit de NPO-organisatie volgt een dezer dagen via de e-mail een uitnodiging voor een tussentijdse evaluatie van ons Deltaplan. Leerlingen die zich nog willen aanmelden voor ‘Fioretti makes impact’ of de workshops die na de vakantie starten, kunnen hiervoor terecht op de website https://npo.fioretti.nl

 

Geniet van de komende herfstige vakantie en een fijn weekend!

 

Met vriendelijke groet,

Ron van der Slot

Conrector