Nieuws - Update 16 juli

Andere locaties

Worden
wie je bent

Het zit erop.... nu dan toch echt de laatste update!

Zojuist hebben wij in school, nadat een laatste bijeenkomst voor de collega's gehad. De traditionele personeelsbijeenkomst om terug te blikken op het afgelopen jaar, afscheid te nemen van vertrekkende collega's en stagiaires en om elkaar een fijne vakantie te wensen. En dat uiteraard allemaal coronaproof, op gepaste afstand in het Atrium en voor de kijkers thuis te volgen via een Meet.

Een terugblik op afgelopen schooljaar gaat verder dan alleen het schooljaar. Je kunt er niet omheen dat vanaf maart 2020 voor een school een uitzonderlijke periode is begonnen. Een periode vol uitdagingen, improvisaties, telkens weer aanpassen aan situaties die je zelf niet in de hand hebt en vooral proberen zo goed mogelijk in fysieke en mentale gezondheid voor leerlingen en collega's de continu├»teit van het onderwijs te waarborgen. En daar bovenop ook nog eens twee schooljaren waarbij veel leerlingen een diploma hebben mogen ontvangen, tot en met gistermiddag waarbij de laatste leerlingen uit het derde tijdvak op feestelijke wijze uiteindelijk hun verdiende diploma mochten ondertekenen.

Samen met de leerlingen, collega's en ouders is dit gelukt. Wij hebben geen collega die in school besmet is geraakt, geen clusterbesmettingen van leerlingen in klassen gekend, we zijn er goed doorheen gekomen.

En nu vakantie.... even helemaal niets! De vermoeidheid van iedereen toestaan en opladen voor het nieuwe schooljaar. Dat geldt ook voor de leerlingen. Ook zij zijn toe aan andere zaken, en terecht.

Namens het team wensen wij iedereen een heerlijke vakantie, een mooie zomer waar dan ook. En zoals altijd sluit ik af met 'let op elkaar, blijf gezond en hou nog even vol'.

 

Met vriendelijke groet,

Rob de Kleijn

Rector