Nieuws - Loterij Alpe d'HuZes

Andere locaties

Worden
wie je bent

Dit jaar zou op 3 juni Alpe d'HuZes verreden worden, waarmee team Fioretti College Lisse geld ophaalt om onderzoek naar kanker te financieren. Helaas is het evenement wegens corona wederom een jaar verplaatst.

In 2020 zijn de mensen voor wie we dit initiatief genomen hebben, Jos en Stan aan deze vreselijke ziekte overleden. Dit droevige gegeven motiveert ons des te meer om in 2022 zo vaak mogelijk de beroemde Alpe d'Huez te beklimmen op de fiets.

Om (nog) meer geld voor onderzoek op te halen, wordt er dit jaar een loterij georganiseerd. De opbrengst hiervan gaat volledig naar onderzoek en wordt bij ons totaalbedrag (inmiddels €17.018,-) opgeteld.

Als u mee wilt doen aan de loterij en zo het onderzoek wilt steunen, koop dan loten via deze link: https://alpedhuzesloterij.lotify.com/?affiliate=5821dd9e-1899-4d9a-a883-fb8b6ab8b5e5. De trekking vindt plaats op 3 juni en er zijn prachtige prijzen te winnen zoals: meerijden met een Dakartruck, een wielershirt van Wout van Aert, hotelovernachtingen en nog veel meer.

Alvast bedankt voor uw deelname. Nu duimen voor mooie prijzen!

Namens Team Fioretti College Lisse,
Lars van Hinsbergen