Nieuws

Andere locaties

Worden
wie je bent

Het besluit is gevallen, de mondkapjes worden ook in scholen verplicht voor medewerkers en leerlingen! 

Op het moment van schrijven van de vorige update konden we niet vermoeden dat we weer een roerige week tegemoet zouden gaan. Het dringende advies om mondkapjes te gaan dragen, ook in scholen, heeft heel wat losgemaakt.

Op woensdag 18 november 2020 wordt de instuif voor groepachters op het Fioretti College Lisse georganiseerd (onder voorbehoud van Coronamaatregelen). 

Rooster SE1

In deze wekelijkse update wil ik graag aandacht besteden aan een aantal zaken die ons in de afgelopen week opgevallen zijn.
Allereerst was er de persconferentie op maandag waarbij het met name over gewijzigde maximale groepsgrootte ging en het dragen van mondkapjes in het de openbare ruimte. Voor ons als school zonder grote impact omdat nadrukkelijk vermeld werd dat de groepsgrootte-richtlijn niet voor het onderwijs van toepassing is. 

Wanneer de leerling thuis is en online de lessen kan volgen, wordt hij/zij volgens het normale rooster in de Google Meet verwacht. Dat gaat via Classroom waarin de code vermeld staat. De docent controleert de aanwezigheid van de leerling. Zie onderstaand stappenplan voor de leerling.