Nieuws

LET OP: inschrijven is niet meer mogelijk.

Op donderdag 17 november 2022 bent u welkom op de informatieavond voor ouders.

Ook voor ouders hebben we een leuke avond georganiseerd waarbij u lesjes kunt volgen en rond kunt kijken in de school. Het programma ziet er als volgt uit: 

19.00 - 19.30 uur Presentatie in de aula: De overstap van de basisschool naar de middelbare school. Wat verandert er? En waar moet u op letten bij de schoolkeuze?

19.30 - 20.00 uur Lesronde 1: keuze uit verschillende lessen

20.05 - 20.35 uur Lesronde 2: keuze uit verschillende lessen/een presentatie over dyslexie volgen

20.35 - 21.00 uur Vrij rondlopen door de school. 

Zoals we al eerder berichten organiseren we na de succesvolle lezing van Ankie Remijn Meer leren in minder tijd  in samenwerking met de ouderraad ook nog avond rondom een zeer actueel thema, namelijk motivatie. Hoe hou/krijg je je kind gemotiveerd voor school? Welke rol zou je daar als ouder in kunnen spelen? Hoe kan je daar als ouder het gesprek aangaan met je kind?Theatergezelschap De nieuwe lichting biedt daar door het spelen van zeer herkenbare interactieve scènes handvatten voor. Inloop met een kopje koffie of thee vanaf 19:15. De voorstelling begint om 19:30 en duurt ongeveer anderhalf uur. Er zijn nog een paar plekken! U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar Reinier Vergunst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In verband met de privacy wetgeving veranderen m.i.v. maandag 31 oktober een aantal zaken betreft inloggen met het schoolaccount op een (privé)device. Volg hiervoor de stappen zoals beschreven in bijgaande info graphic en handleiding.

De Onderwijssector heeft voor het primair en voortgezet onderwijs een Sectorplan Corona opgesteld. Dit Sectorplan bestaat uit de hieronder beschreven vier fasen en vormt de basis van het schooleigen protocol. Naar verwachting zal er regionaal dan wel lokaal bepaald worden in welke fase men zit. De GGD geeft aan dat het aan de school individueel is om te bepalen in welke fase de school zit en of er op- dan wel afgeschaald moet worden. Daarbij zal te allen tijde overleg zijn met de GGD. Het contact van de school met GGD is via de
rectoren.

Hieronder kunt u het rooster vinden van SE1.

Op woensdag 9 november organiseren wij van 14.00 tot 16.00 uur de Instuif, een leuke middag waarbij je proeflesjes volgt. We sluiten af met een spetterende disco. De ideale manier om alvast kennis te maken met onze school en het middelbare onderwijs.