Nieuws

Andere locaties

Worden
wie je bent

Bent u eruit? En is uw keuze op het Fioretti College Lisse gevallen? Klik dan hier om het aanmeldformulier voor de brugklas 2020-2021 te downloaden. Wij danken u alvast voor het vertrouwen en de inschrijving en zien uw kind graag tegemoet op het Fioretti.

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het onderwijs maken? Meld je dan aan voor de informatieavond over Leraar worden in Leiden en Duin & Bollenstreek!

De herkansingen en inhaalmomenten komen er binnenkort weer aan. Bekijk hier wanneer jij moet herkansen of inhalen. 

Keuzes maken over je eigen toekomst is lastig. En het wordt je ook niet makkelijk gemaakt.

Op vrijdag 24 januari 2020 vindt op het Fioretti College Lisse de jaarlijkse open dag plaats. Hét moment voor ons om aan jou te laten zien wat we jou kunnen bieden.

Met ingang van het schooljaar 2020/2021 vragen wij de ouders van de aankomende brugklasleerlingen om een eigen device aan te schaffen. Gezien het feit dat wij in school werken binnen een Google-omgeving, willen wij dat men een Chromebook aanschaft. Dit kan via de firma Van Dijk (zij leveren ook de boeken). Ouders moeten dit Chromebook zelf aanschaffen en hebben de keuze uit twee modellen (prijs circa € 330 tot € 360). Leerlingen waarvan de ouders geen Chromebook willen/kunnen aanschaffen, kunnen dagelijks een Chromebook van school lenen.