Leerlingen - Bereikbaarheid

De school is met de fiets, auto of OV goed bereikbaar. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid voor auto's en fietsen naast en rondom de school.

Fietsen

Naast de school is een groot terrein vrijgemaakt met fietsenstallingen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de fietsen te parkeren in de (daarvoor aangegeven) fietsenstalling in de parkeergarage van Sportcomplex de Waterkanten. Leerlingen worden geacht hun fiets hier netjes te parkeren om er zo voor te zorgen dat iedereen netjes zijn of haar fiets kwijt kan. 

Auto

De school bereiken met de auto? Dat kan! Het Fioretti College Lisse is niet direct bereikbaar via de snelweg. Echter is het mogelijk om vanaf de A4 en de A44 via Hillegom en Sassenheim de school te bereiken. Op de A4 moet u dan afslag Nieuw-Vennep volgen, waarna u de borden aanhoudt richting Lisse. Vanaf de A44 moet u afslag Lisse hebben, hierna volgt u de borden richting Lisse. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de school in Lisse. Zo kunt u gebruik maken van de parkeergarage onder Sportcomplex de Waterkanten. Bij bijzondere gevallen is het mogelijk om op het plein voor de school te parkeren, wanneer dit het geval is zal dit gecommuniceerd worden. 

Openbaar vervoer (OV)

De school is goed te bereiken via openbaar vervoer. Voor de school stopt Arriva bus 50 en Arriva Qliner 361 bij bushalte Oranjelaan. Omdat Lisse niet beschikt over een treinstation is de school echter lastiger te bereiken met de trein. Wil je toch met de trein komen? Vanaf station Sassenheim vertrekt Arriva bus 50 richting bushalte Oranjelaan. Plan jouw reis via https://9292.nl/.