Alles voor groep 8

Hoi groepachter!

Je bent nu op de belangrijkste pagina van onze website, namelijk een aparte pagina voor jou (en voor jouw ouders).
Hier kun je alles vinden over de overstap naar het voortgezet onderwijs en vooral ook over onze school. 

Om je alvast een indruk te geven van onze school hebben wij een digitale rondleiding gemaakt. Daarbij word je door leerlingen door ons mooie gebouw geleid. 
Onder de digitale rondleiding vind je nog veel meer informatie. Heel veel plezier.

 

Digitale rondleiding

 

Wat doen we nog meer?  

  

Open Dag 

Op vrijdag 26 januari organiseren wij de Open Dag. Een dag waarop je als groep 8'er, maar ook als leerling van groep 7 samen met je ouders kennis kunt maken met onze school. De Open Dag duurt van 16.00 - 20.00 uur en je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Loop binnen en kijk wat het Fioretti College allemaal te bieden heeft!

 

Instuifmiddag groep 8

Wij organiseren jaarlijks in november de Instuif. Tijdens deze middag volgen leerlingen van groep 8 drie lesjes. Een leuke manier om kennis te maken met de vakken op een middelbare school! We sluiten deze middag altijd af met een disco. De aanmeldlink voor de instuif komt na de herfstvakantie op de site. 

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze brugklascoƶrdinator Evy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Informatieavond voor ouders

Ook ouders kunnen in november al kennismaken met onze school tijdens de inloopavond. Tijdens deze avond geven wij een presentatie over de overstap van het basisonderwijs naar het middelbaar onderwijs. Daarnaast kunnen ouders verschillende lokalen bekijken en hun vragen stellen aan docenten. De aanmeldlink voor de inloopavond komt na de herfstvakantie op de site. 

 

 

Proefles natuurkunde

Proefles Frans

 

Wil je meer informatie, ga naar https://www.fioretti.nl/lis/groep-8.html

Volg goed onze website, Instagram en Facebook want daar staat alle actuele informatie op!