Alles voor groep 8

Hoi groepachter!

Je bent nu op de belangrijkste pagina van onze website, namelijk een aparte pagina voor jou (en voor jouw ouders).
Hier kun je alles vinden over de overstap naar het voortgezet onderwijs en vooral ook over onze school. 

Voor jullie is het een moeilijke tijd. Je moet een school kiezen terwijl je misschien niet alle scholen hebt kunnen bezoeken. Daardoor heb je niet de sfeer kunnen proeven, zoals wij dat noemen. 

Om je toch een indruk te geven hebben wij een digitale rondleiding gemaakt. Daarbij word je door leerlingen door ons mooie gebouw geleid. 
Heb je trouwens de workshops met Niek Roozen al gezien? Met allemaal tips over het maken van vlogs?
Onder de digitale rondleiding vind je nog veel meer informatie. Heel veel plezier.

 

Digitale rondleiding

 

Wat doen we nog meer?  

Instuif groep 8 leerlingen

Op woensdag 9 november organiseren wij van 14.00 tot 16.00 uur de Instuif, een leuke middag waarbij je proeflesjes volgt. We sluiten af met een spetterende disco. De ideale manier om alvast kennis te maken met onze school en het middelbare onderwijs. 

Voor de Instuif moet je je vooraf inschrijven. Dat kan via deze link: inschrijfformulier instuif

Zien we jou dan?

We hebben begrepen dat er op 9 november ook een vaccinatieronde is voor HPV in Nieuw-Vennep. Mocht je ook bij de Instuif willen zijn, dan is het verstandig om de afspraak voor de HPV-vaccinatie te verzetten. 

 

Informatieavond: Wie zijn wij?

Kwam uw zoon/dochter enthousiast thuis na de Instuif en wilt u zelf ook die school wel eens van binnen zien? Op donderdag 17 november organiseren wij een informatieavond voor ouders. Tijdens deze avond kunt u als ouder kennismaken met het Fioretti College. Binnenkort meer over de invulling van de avond.

 

Open Dag (onder voorbehoud van Coronamaatregelen)

Op vrijdag 27 januari organiseren wij de Open Dag. Een dag waarop je als groep 8'er, maar ook als leerling van groep 7 samen met je ouders kennis kunt maken met onze school. De Open Dag duurt van 16.00 - 20.00 uur en je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Loop binnen en kijk wat het Fioretti College allemaal te bieden heeft!

 

Informatieavond voor ouders

Op donderdag 9 februari organiseren wij een tweede informatieavond voor ouders. Tijdens deze informatieavond vertellen de teamleiders van de verschillende afdelingen meer over de niveaus binnen hun afdelingen en de activiteiten per afdeling. Ook zullen we in het algemene gedeelte iets vertellen over zorg, FSV, leerlingmentoren en andere dingen waar we trots op zijn. Informatie over aanmelding voor deze avond volgt later. 

 

Persoonlijke rondleidingen

Wil je liever 1 op 1 kennismaken? We organiseren in de maanden januari, februari en maart persoonlijke rondleidingen. Tijdens deze rondleiding word je door een medewerker van onze school rondgeleid en kun je al je vragen stellen. 

Informatie over de inschrijving hiervan volgt later. 

 

 

 

Proefles natuurkunde

Proefles Frans

 

Wil je meer informatie, ga naar https://www.fioretti.nl/lis/groep-8.html

Volg goed onze website, Instagram en Facebook want daar staat alle actuele informatie op!