Groep 8

Hoi groepachter!

Je bent nu op de belangrijkste pagina van onze website, namelijk een aparte pagina voor jou (en voor jouw ouders).
Hier kun je alles vinden over de overstap naar het voortgezet onderwijs en vooral ook over onze school. 

Voor jullie is het een moeilijke tijd. Je moet een school kiezen terwijl je misschien niet alle scholen hebt kunnen bezoeken. Daardoor heb je niet de sfeer kunnen proeven, zoals wij dat noemen. 

Om je toch een indruk te geven hebben wij een digitale rondleiding gemaakt. Daarbij word je door leerlingen door ons mooie gebouw geleid. 
Heb je trouwens de workshops met Niek Roozen al gezien? Met allemaal tips over het maken van vlogs?
Onder de digitale rondleiding vind je nog veel meer informatie. Heel veel plezier.

 

Digitale rondleiding

 

Wat doen we nog meer?  

  

Open Dag (onder voorbehoud van Coronamaatregelen)

Op vrijdag 27 januari organiseren wij de Open Dag. Een dag waarop je als groep 8'er, maar ook als leerling van groep 7 samen met je ouders kennis kunt maken met onze school. De Open Dag duurt van 16.00 - 20.00 uur en je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Loop binnen en kijk wat het Fioretti College allemaal te bieden heeft!

 

Persoonlijke rondleidingen

Zit je in groep 8 en kun je niet aanwezig zijn op de open dag? Dan kun je een van onze persoonlijke rondleidingen volgen. Samen met (een van) je ouders word je rondgeleid door een van onze docenten. Zo kun je toch een goed beeld krijgen van onze school. 

Je kan je aanmelden via deze link.

 

Informatieavond voor ouders

Op donderdag 9 februari organiseren wij een tweede informatieavond voor ouders. Tijdens deze informatieavond vertellen de teamleiders van de verschillende afdelingen meer over de niveaus binnen hun afdelingen en de activiteiten per afdeling. Ook zullen we in het algemene gedeelte iets vertellen over zorg, FSV, leerlingmentoren en andere dingen waar we trots op zijn. Informatie over aanmelding voor deze avond volgt later. 

 

 

Proefles natuurkunde

Proefles Frans

 

Wil je meer informatie, ga naar https://www.fioretti.nl/lis/groep-8.html

Volg goed onze website, Instagram en Facebook want daar staat alle actuele informatie op!