Groep 8

Andere locaties

Worden
wie je bent

Thuis voelen

Thuisvoelen Thuis voelen

Straks ben je klaar met de basisschool en ga je naar de middelbare school. Een grote stap, waar je waarschijnlijk samen met je ouders goed over aan het nadenken bent. Wat vind je leuk om te leren? Waar is dit mogelijk? En waar voel je je het snelste thuis?

Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Zit je nog met een hoop vragen over bijvoorbeeld de open dag, jouw eerste schooldag of over wat je nodig hebt voor school? Kijk hier dan even en misschien staat jouw vraag ertussen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de school.

Aanmelding brugklas

Aanmelden Aanmelding brugklas

Bent u eruit? Weten u en uw kind zeker dat het Fioretti College Lisse de meest geschikte middelbare school is? Dan is het tijd om in te schrijven. Klik dan hier om het aanmeldformulier voor de brugklas 2020-2021 te downloaden. Wij danken u vast voor de inschrijving en zien uw kind graag tegemoet op het Fioretti.

Fioretti in cijfers

Fioretti in cijfers

De onafhankelijke site Scholen op de Kaart geeft inzicht in de kwaliteit, cijfers en andere interessante informatie over middelbare scholen. Op deze site staan ook de cijfers van het Fioretti College Lisse. Benieuwd? Neem gerust een kijkje. 

Instuifmiddag

Instuifmiddag

Op woensdag 18 november 2020 wordt de instuif voor groepachters op het Fioretti College Lisse georganiseerd (onder voorbehoud van Coronamaatregelen).