height placeholder

Andere locaties

Worden
wie je bent

Actueel

Update 15 oktober Update 15 oktober
15-10-2021

 Op de avond na het verschijnen van de vorige update was het eindelijk weer zover: een schoolfeest! Na een geslaagde Franciscusdag konden de brugklassers ‘los gaan’ onder leiding van DJ Jeff.

Lees verder
Schrijf je hier in voor de instuifmiddag! Schrijf je hier in voor de instuifmiddag!
15-10-2021

Op 17 november organiseren wij de Instuif, een leuke middag waarbij je proeflesjes volgt en afsluit met een spetterende disco. De ideale manier om alvast kennis te maken met onze school en het middelbaar onderwijs. 

Lees verder
Update 8 oktober  Update 8 oktober 
08-10-2021

 

In verband met belangrijke info over het NPO voor ouders en leerlingen, wordt deze update vandaag ook via de mail verzonden. 

Het was weer een enerverende week waarbij voor veel leerlingen extra activiteiten op het programma stonden. In het kader van de start van de kinderboekenweek (6 tot 17 okt.) hebben veel

...
Lees verder
Update 1 oktober Update 1 oktober
01-10-2021

De week is stralend begonnen! Niet alleen het zonnetje wordt daarmee bedoeld, maar ook de brede glimlach van leerlingen en collega's die tekenend was voor een start op school zónder mondkapje! Wat een mooi gezicht is het om weer 'hele' gezichten te zien, het stemde iedereen meteen heel vrolijk.

Lees verder