vmbo huizen en mavo-havo huis

Hillegom

Presentaties ouderavond 11 februari 2019

Hieronder ziet u de presentaties van de informatieavond van 11 februari jl. De presentaties geven een uitleg omtrent de keuzes van leerlingen uit leerjaar 2 die doorstromen naar de bovenbouw (=leerjaar 3). De presentatie van BWI (bouw, wonen en interieur) wordt later op onze website toegevoegd.

 

 

 

De ouderraad

De ouderraad vertegenwoordigt de ouders van de leerlingen van het Fioretti College Hillegom. De ouderraad wil de betrokkenheid van de ouders bevorderen en de belangen van de leerlingen en hun ouders behartigen. Tevens stelt zij zich ten doel de directie en de medewerkers te adviseren en te ondersteunen. Hierbij staat het hebben èn houden van een plezierig, open en professioneel leerklimaat voor alle kinderen en ouders van het Fioretti College Hillegom centraal.

Contact

De ouderraad bestaat uit ongeveer 12 leden en komt ongeveer 4x per schooljaar bijeen met de directie. Het streven is dat uit elk huis 1 à 2 ouders lid zijn van de ouderraad. Wie belangstelling heeft voor de ouderraad, kan informatie vragen via onderstaand e-mailadres. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Het e-mailadres van de ouderraad is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdluis

Luis in je haar? Kammen maar!

Dit is de boodschap die het RIVM geeft aan ouders van schoolgaande kinderen, leerkrachten en medewerker van kinderopvangcentra. Nu de scholen weer zijn begonnen kan een juiste aanpak voorkomen dat hoofdluis een hardnekkig probleem wordt.

Lees meer: Hoofdluis