Onze school - Schoolregels en leerlingenstatuut

De schoolregels zijn de afspraken, die wij, leerlingen en medewerkers, noodzakelijk vinden om goed met elkaar om te kunnen gaan binnen en buiten onze school. Binnen onze school kunt u bijvoorbeeld denken aan hoe gaan we met elkaar om en wat mogen wij verwachten van elkaar. Buiten onze school kunt u bijvoorbeeld denken aan: hoe gaan wij met elkaar (leerlingen, buren, omgeving) om tijdens een schooldag of wanneer de lessen zijn afgelopen. Een voorbeeld daarvan is dat onze leerlingen niet van het schoolplein mogen gedurende een lesdag (uitzonderingen afgesproken via de teamleider daargelaten).

Alle rechten en plichten van de leerlingen zijn vastgelegd in het Leerlingenstatuut van het Fioretti College Hillegom. We vinden het belangrijk dat iedereen meewerkt aan een goede sfeer op school en daarom zijn de afspraken/regels vastgelegd in ons leerlingenstatuut. De volledige tekst van het leerlingenstatuut kunt u hieronder downloaden.

Regelmatig worden er schoolfeesten bij ons op school georganiseerd. Om onze (school)feesten georganiseerd te laten verlopen hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Bij aanschaf van een ticket voor één van onze schoolfeesten ga je akkoord met deze huisregels & algemene voorwaarden.