Onze school - Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek

Onze school is aangesloten bij het Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek (www.swvduinenbollenstreek.nl). In het samenwerkingsverband werken scholen samen om voor alle leerlingen in de regio het best mogelijke onderwijs en passende ondersteuning op school te organiseren.

Schoolondersteuningsprofiel

Elke school heeft een schoolondersteuningsprofiel waarin is vastgelegd welke ondersteuning de school kan bieden aan leerlingen die dat nodig hebben. Om te weten welke ondersteuningsmogelijkheden onze school zelf, of met behulp van anderen biedt, kunt u ons schoolondersteuningsprofiel bekijken op swvduinenbollenstreek.schoolprofielen.nl/ 

Passend onderwijs: Ieder kind een passende onderwijsplek

In het kader van passend onderwijs werkt onze school samen met de andere scholen in de regio in een samenwerkingsverband. Onze school is aangesloten bij Samenwerkingsverband V(S)O Duin- en Bollenstreek. In het samenwerkingsverband werken de scholen samen om voor alle leerlingen in de regio het best mogelijke onderwijs en passende ondersteuning op school te organiseren.

Loket Passend Onderwijs

Het Loket Passend Onderwijs van het Samenwerkingsverband ondersteunt de scholen bij vragen over passend onderwijs voor leerlingen. Scholen kunnen het Loket inschakelen voor vragen en advies omtrent ondersteuning op school en overgangen voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. 

Meer informatie en advies? 

Wanneer u of de coach op school zich zorgen maakt over de ontwikkeling van uw kind in de klas, gaat u met elkaar in gesprek en met elkaar te kijken wat nodig is om uw kind weer met plezier naar school te laten gaan. Wilt u graag aanvullende informatie over passend onderwijs of bent u op zoek naar een onafhankelijk advies, dan kunt u terecht op www.swvduinenbollenstreek.nl/ouders-en-jongeren/. Heeft u na het bezoek aan de website nog een aanvullende vraag? Neemt u dan (kosteloos) contact op met de adviseurs van het Loket Passend Onderwijs voor meer informatie of advies over passend vo-onderwijs. Zij denken graag met u mee.

Contact:

https://www.swvduinenbollenstreek.nl/ouders-en-jongeren/

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(0252) 74 55 90