Onze school - Talentontwikkeling

Kiezen voor bewegen en sport...... iets voor jou? Vind jij sporten leuk en word je er blij van?  Kies dan LO 2 (lichamelijke opvoeding 2) als examenvak of als extra vak.

Vind je dansen leuk, dan kun je je opgeven voor de dansklas. De dansklas is bedoeld voor leerlingen die zich echt heel serieus willen bekwamen in de verschillende aspecten van dans. Het vak dans is een extra vak buiten het rooster om.

Het vak kunstvakken 2 dans kan ook als examenvak gekozen worden. Kunstvakken 2 dans is een vak op mavoniveau waarin theorie en praktijk gecombineerd worden om jouw passie en talent m.b.t. dans te ontplooien.

Talentontwikkeling (ART=SHOCK)

Je krijgt bij ons alle ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wat vind jij leuk en uitdagend om te doen? Je krijgt interessante opdrachten op het gebied van kunst (art=shock), sport, mens & natuur, mens & maatschappij en techniek & technologie.