Nieuws - Herstart van ons onderwijs per dinsdag 2 juni

Andere locaties

Voel je thuis

Onze school  mag met ingang van dinsdag 2 juni onder de RIVM-voorwaarden weer open. We vinden het fijn om alle leerlingen weer op school te ontmoeten! Bijgaand filmpje geeft aan herstart per dinsdag 2 juni hoe we dit hebben georganiseerd. 

Dit betekent nu het volgende: 

  • Wij zijn bezig met het maken van nieuwe lesroosters;
  • Gezien de aantallen leerlingen en de RIVM-voorwaarden kunnen niet alle leerlingen tegelijkertijd lessen krijgen;
  • We hebben de klassen verdeeld in een A-groep en B-groep, waarbij de A-groep begint met de ochtendlessen en de B-groep met de middaglessen. Dit wisselt per week van ochtend naar middag. Zo volgt elke leerling, elke dag een lesblok op school en een lesblok thuis; in twee weken krijgen ze dan een bijna volledig lesrooster met alle vakken.
  • We werken zonder pauzes; leerlingen blijven zoveel mogelijk in hetzelfde lokaal; de docent wisselt zoveel mogelijk van lokaal;
  • Als de leerlingen op school komen, gaan ze meteen naar hun leslokaal;
  • We rekenen erop dat alle aanwijzingen worden opgevolgd!

De lesroosters komen vrijdagmiddag 29 mei in SOM te staan. De groepsindeling (A en B-groep) ontvangen jullie ook volgende week. Het is uiteraard van belang dat de leerlingen bij de ingedeelde groep aanwezig zijn en de spullen voor de lessen bij zich hebben. De coach zal volgende week nog even contact opnemen met de coachleerlingen om te vragen of alles duidelijk is.

We hopen weer op een ieders medewerking te mogen rekenen zodat we het schooljaar zo goed mogelijk kunnen afsluiten. Alvast ontzettend bedankt hiervoor! Als er vragen zijn dan kan er in ieder geval contact worden opgenomen met de coaches.