Nieuws - Achterplein wordt steeds fijner

Andere locaties

Voel je thuis

Wanneer je over het achterplein de school binnenkomt, valt misschien op dat er sinds kort een drietal fraai picknicktafels staan waaraan de leerlingen kunnen zitten maar ook kunnen werken als het een beetje mooi weer is. Het idee voor meer en fraaiere zitplekken komt uit de koker van de leerlingenraad.

Voorzitter en docent Rik Baetings vertelt: ”De vraag kwam uit de leerlingenraad voor meer en betere zitplekken op het achterplein. Voorheen konden de leerlingen zitten op betonnen randjes en op de vlonder bij de sloot. Toegegeven, dat is niet ideaal. We hebben het idee voorgelegd aan de directie. Vervolgens heeft de leerlingenraad een design uitgekozen en toen zijn de afdelingen PIE en BWI aan de slag gegaan. Vooral zijn we dankbaar voor de inzet van alle betrokken OOP-ers.” “Het mooie is dat alles intern is geregeld”, gaat Baetings verder. “De leerlingen bedenken het en de ‘gouden handen’ van de afdeling techniek voeren het uit.

Onze collega’s (zie bijgaande foto bij het artikel) Ronald Peeters, Charles Trouwen en Peter Assendelft zijn trots op het resultaat