Nieuws

Andere locaties

Voel je thuis
  1. Als uw zoon/dochter klachten heeft die kunnen wijzen op corona, dan blijft uw zoon/dochter thuis. Klachten zijn: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid. Laat uw zoon/dochter testen als hij of zij 1 of meerdere van deze klachten heeft. Uw zoon/dochter blijft thuis tot de uitslag van de test bekend is. Wij vragen u broertjes, zusjes dan ook thuis te houden.
  2. Als uit de test van uw zoon/dochter blijkt dat hij/zij op dit moment geen corona heeft, dan mogen uw zoon/dochter en de huisgenoten weer naar buiten. Uw zoon/dochter kan ook weer naar school als hij/zij 24 uur klachtenvrij is.
  3. Als uit de test van uw zoon/dochter blijkt dat uw zoon/dochter wel corona heeft, blijven uw zoon/dochter en de huisgenoten thuis. U neemt hierover contact op met de school (0252-461900). U hoort van de GGD wat u en de mensen om u heen moeten doen. School neemt contact op met de GGD. 
  4. Als u of een andere huisgenoot van uw zoon/dochter klachten heeft en/of positief op corona getest is, blijft uw zoon/dochter thuis. De thuisquarantaine duurt 10 dagen. 
  5. Wanneer een leerling naar huis wordt gestuurd omdat hij/zij verkoudheidsverschijnselen heeft, nemen wij altijd telefonisch contact met u op.

Dit jaar geen "high 5" voor onze nieuwe eerste jaars maar een "corona proof" applaus van alle docenten en onderwijs ondersteunende medewerkers. Welkom allemaal!! Op naar een fantastisch schooljaar!

Samen met de leerlingen en u als ouder/verzorger willen wij er ook dit schooljaar weer een goed en succesvol jaar van maken. Op onze informatiekaart treft u de meest noodzakelijke informatie aan.

Met de V.I.P.-bus van Beuk touringcars ging het docententeam Techniek op 7 juli niet op schoolreis met leerlingen, maar met diploma’s op weg naar leerlingen. 

Op verschillende locaties in de Bollenstreek werden de diploma’s uitgedeeld. Het Elsbroek Park was de eerste locatie. Na een bezoek aan De Spartaan in Lisse, Park Rusthoff in Sassenheim en het Oosterduinse meer in Noordwijkerhout werd de tour afgesloten in het van Nispenpark in Hillegom. Elke locatie werd feestelijk ingericht. 

Leerlingen van het Fioretti College uit Hillegom winnen derde prijs met innovatieve oplossing om jeugd meer te laten bewegen!

Het is een bijzondere tijd om je diploma te halen. Geen centraal examen, geen (grote) feestelijkheden. Niet leuk en toch hebben onze leerlingen zich flexibel en vol inzet getoond; redenen om meer dan trots te zijn! Hieronder onze geslaagden op alfabetische volgorde van voornaam: