Nieuws

Nieuws

Andere locaties

Voel je thuis

Fioretti College Hillegom is een school waar wij trots op zijn. De bloemen van het logo van onze school symboliseert dat de leerling bij ons centraal staat en dat hij of zij bij ons tot volle bloei kan komen. Dit lukt als je als leerling ontdekt wie je bent, waar je talenten liggen, hoe je deze ontwikkelt en gebruikt om goede resultaten te halen. Als team geven wij graag elke dag de ondersteuning die hierbij nodig is. Ook ouders betrekken we bij ons onderwijs; goed onderwijs maak je samen! In onze informatiekaart vindt u beknopt belangrijke informatie.

 

De examenbepaling van onze basis/kaderleerlingen is ook bekend. Wat een fantastische prestatie en wat zijn we trots op al onze kanjers!

Leerlingen maken hondenbar voor Chocolaterie Pierre. Wat een mooie samenwerking ; wij zijn trots op onze leerlingen!

Met de bakfiets brachten leerlingen houten promotiematerialen naar ondernemers in Hillegom waaronder Chocolaterie Pierre. Filmpje samenwerking leerlingen en locale ondernemers

Sommige leerlingen waren wel een beetje zenuwachtig want hoe is en gaat het op school als je na lange tijd weer naar school mag! Omroep Bollenstreek heeft enkele leerlingen van onze school geïnterviewd. Zie bijgaande link -->  Omroep Bollenstreek

Hillegom – Fioretti College en NOVA college worden vrijdag 20 november in de bloemen gezet. Dan is het de Dag van Onderwijs en Ontwikkeling.

Wij zijn een bruisende vmbo, mavo en havo(onderbouw) school. Bij ons doe je kennis, vaardigheden én ervaringen op die je later nodig hebt voor een passende vervolgopleiding of een leuke baan.