Nieuws

Nieuws

Wat een enthousiasme tijdens de introductiedagen!

Na de ontvangst van onze nieuwe brugklasleerlingen via de rode loper volgden er in de loop van de week diverse activiteiten om elkaar beter te leren kennen.

Ook voor de leerlingen van de andere leerjaren zijn in de eerste schoolweek diverse workshops, sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Hier een kleine impressie.

     workshop graffiti        Filmpje introductiedagenimage1

Het Platform Zorg & Welzijn, waar 200 scholen bij zijn aangesloten, organiseert elk jaar een landelijk dag. Op deze dag wordt ook de Zorg & Welzijn docent van het jaar bekend gemaakt. Wij zijn heel trots op onze docente Daisy Baarda die de titel docent Zorg & Welzijn van 2023 in de wacht wist te slepen. Docent van het jaar TV West

Tijdens de landelijke finales van Talent Skills in de Rai in Amsterdam is onze techniek docent Gerrit Verdoes verkozen tot de meest inspirerende techniek docent van Nederland. Op de foto staat de heer Verdoes in het midden.  Klik hier voor uitzending TV West.

Onze leerlingen maken hun eigen podcast! De FioCast wordt uitgezonden op Bo, de omroep van de Bollenstreek.

Ondernemers en onderwijs ontmoeten elkaar elk jaar bij een speciaal ontbijt op het Fioretti College in Hillegom. Leerlingen presenteren daar ook hun eigen winkelideeën. Wat zijn wij trots op onze leerlingen! Wat een creatieve en goede ideeën zijn er gepresenteerd!  Leerlingen presenteren Fioretti College Hillegom (YouTube link)

Als je samen met je ouders/verzorgers scholen hebt bezocht en de keuze is op onze school gevallen, dan moeten jouw ouders/verzorgers jou vóór 15 maart 2023 bij ons aanmelden. De datum van 15 maart 2023 is verstreken. Graag willen wij u vragen om bij aanmeldingen brugklas na de datum van 15 maart eerst telefonisch contact met ons op te nemen.