Nieuws

Andere locaties

Voel je thuis

Leerlingen van het Fioretti College uit Hillegom winnen derde prijs met innovatieve oplossing om jeugd meer te laten bewegen!

Het is een bijzondere tijd om je diploma te halen. Geen centraal examen, geen (grote) feestelijkheden. Niet leuk en toch hebben onze leerlingen zich flexibel en vol inzet getoond; redenen om meer dan trots te zijn! Hieronder onze geslaagden op alfabetische volgorde van voornaam:

Onze school  mag met ingang van dinsdag 2 juni onder de RIVM-voorwaarden weer open. We vinden het fijn om alle leerlingen weer op school te ontmoeten! Bijgaand filmpje geeft aan herstart per dinsdag 2 juni hoe we dit hebben georganiseerd. 

Op deze pagina beantwoorden we onder andere de veel gestelde vragen. 

Het Fioretti College Hillegom is net als alle andere scholen al  weer enkele weken dicht. Toch gaan de lessen gewoon door en zitten de meeste docenten op school. Het enige verschil is dat de leerlingen thuis zitten de docenten voor hun computer.

Als u onlangs bij ons op school bent geweest dan is het u wellicht opgevallen dat er verschillende lokalen zijn verbouwd. In de nieuwe lokalen zijn de laatste snufjes op het gebied van techniek beschikbaar.