Nieuws

Nieuws

Andere locaties

Voel je thuis

In de Utrechtse Jaarbeurs behaalden onze leerlingen Rico en Jamy een zeer verdienstelijke derde plaats in de Landelijke Finale van de
Skills Talent wedstrijd! Al eerder hadden zij in de regionale halve finale te Leiden het Technisch College uit Velsen verslagen.

Zondag 24 april 2022 was onze school te zien in de aflevering van het televisieprogramma ‘Nederland Beleeft!’ op RTL 4. Docenten en leerlingen zijn aan het woord en geven een beeld van onze school.

Wat leuk dat het weer kan en mag! Dinsdag 29 maart is huis Zorg & Welzijn naar de Efteling geweest. 

Op 5 oktober jl. organiseerde de ouderraad een thema-avond: "Hoe motiveer ik mijn puber?" 

Op woensdag 8 september heeft Ruben de Groot, van het loonwerkersbedrijf De Groot, het spits mogen afbijten bij de beroepenpresentaties op het Fioretti College Hillegom.

Fioretti College Hillegom is een school waar wij trots op zijn. De bloemen van het logo van onze school symboliseert dat de leerling bij ons centraal staat en dat hij of zij bij ons tot volle bloei kan komen. Dit lukt als je als leerling ontdekt wie je bent, waar je talenten liggen, hoe je deze ontwikkelt en gebruikt om goede resultaten te halen. Als team geven wij graag elke dag de ondersteuning die hierbij nodig is. Ook ouders betrekken we bij ons onderwijs; goed onderwijs maak je samen! In onze informatiekaart vindt u beknopt belangrijke informatie.