Agenda

Andere locaties

Voel je thuis

Rayen Panday treedt op in het Fioretti College Hillegom

Van 15-01-2020 20:15 t/m 15-01-2020 21:30

Panday doet in 2008 mee aan een open podium stand-up comedy. Daar wordt hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waar hij in de finale de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van het Comedy Café in Amsterdam, en begint hij aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. Naast zijn theatervoorstellingen heeft hij ook optredens op festivals zoals Lowlands en Paaspop gegeven. Sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain.

In zijn voorstelling “Trigger”, alweer zijn vijfde solovoorstelling, houdt Panday ons een spiegel voor: waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Hij vraagt zich af: wat is er nog écht speciaal? Panday is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Kaarten á €16,- zijn te bestellen op de website www.scbh.nl en te koop bij Vivant Frank Evers (contant) en op de avond aan de zaal.