Hoe meld je je aan?

Andere locaties

Voel je thuis

Als je samen met je ouders/verzorgers scholen hebt bezocht en de keuze is op onze school gevallen, dan moeten jouw ouders/verzorgers jou vóór 15 maart 2021 bij ons aanmelden met bijgaand aanmeldingsformulier.  

Het aanmeldingsformulier kan gestuurd worden naar Van den Endelaan 5a, 2182 ES, Hillegom.

Het is belangrijk om het aanmeldingsformulier samen met het adviesblad met de code van OnderwijsTransparant op te sturen.  Het adviesblad met code ontvangt uw zoon/dochter van de leerkracht groep 8 van de huidige school. Zonder het adviesblad met code kunnen wij de aanmelding niet verwerken. 

Voor groep 8 leerlingen die afkomstig zijn van een basisschool buiten ons samenwerkingsverband (samenwerkingsverband Duin-en Bollenstreek) geldt dat het aanmeldingsformulier samen met een volledig ingevuld en ondertekend onderwijskundig rapport (OKR) ingeleverd dient te worden.

Fioretti College Hillegom hanteert geen postcodebeleid. 

Op het Fioretti College Hillegom wordt gewerkt met een toelatingsprocedure. Deze procedure is gebaseerd op artikel 2 tot en met 10 van het Inrichtingsbesluit Wet Voortgezet Onderwijs. Voor ouders is hieronder de toelatingsprocedure te downloaden.

sfeer