height placeholder

Andere locaties

Voel je thuis

Actueel

Onvergetelijke diploma-uitreiking eindexamenleerlingen Techniek Onvergetelijke diploma-uitreiking eindexamenleerlingen Techniek
09-07-2020

Met de V.I.P.-bus van Beuk touringcars ging het docententeam Techniek op 7 juli niet op schoolreis met leerlingen, maar met diploma’s op weg naar leerlingen. 

Op verschillende locaties in de Bollenstreek werden de diploma’s uitgedeeld. Het Elsbroek Park was de eerste locatie. Na een bezoek aan De Spartaan in Lisse, Park

...
Lees verder
Derde prijs met innovatieve oplossing Derde prijs met innovatieve oplossing
11-06-2020

Leerlingen van het Fioretti College uit Hillegom winnen derde prijs met innovatieve oplossing om jeugd meer te laten bewegen!

Lees verder
Trots op onze kanjers! Trots op onze kanjers!
04-06-2020

Het is een bijzondere tijd om je diploma te halen. Geen centraal examen, geen (grote) feestelijkheden. Niet leuk en toch hebben onze leerlingen zich flexibel en vol inzet getoond; redenen om meer dan trots te zijn! Hieronder onze geslaagden op alfabetische volgorde van voornaam:

Lees verder
Herstart van ons onderwijs per dinsdag 2 juni Herstart van ons onderwijs per dinsdag 2 juni
22-05-2020

Onze school  mag met ingang van dinsdag 2 juni onder de RIVM-voorwaarden weer open. We vinden het fijn om alle leerlingen weer op school te ontmoeten! Bijgaand filmpje geeft aan herstart per dinsdag 2 juni hoe we dit hebben georganiseerd. 

Lees verder