gymnasium | atheneum | havo | mavo

Lisse

“le Français Voyage”

Op 31 januari j.l. vond de finale plaats van de  6de editie “le Français Voyage”.

Dit is een landelijke wedstrijd ( georganiseerd door: het Institut Français, la Table Ronde du Français en de vereniging van levende Talen Frans) waaraan 25 scholen deel kunnen nemen.


De leerlingen uit klas 2V2, Susanne Franse, Isa de Keizer, Rosanne Hulsbos en Eva van Dreunen zijn daarbij als eerste geëindigd. Deze leerlingen werden eerste met hun toneelstuk, met zang en dans: “Des amies pour toujours”. Een super prestatie dus.

Informatie Studiefinanciering

Beste ouders,

DUO is gestopt met het verzorgen van presentaties over studiefinanciering. In de bijlage is de samenvatting van de presentatie van vorig  jaar bijgevoegd, waarbij de getallen zijn aangepast voor komend studiejaar. Zo heeft u toch een beeld van de zaken die spelen. Mocht u nog vragen hebben dan horen we die graag.

Met vriendelijke groet,

Jos Botman Decaan HAVO | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dennis van Wieringen Decaan VWO | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatiekaart 2016-2017

Deze informatiekaart bevat een selectie van de belangrijkste zaken.

Voor volledige informatie verwijzen wij naar de schoolgids die op onze website te vinden is.

Presentatie GGD

presentatie GGD: pubers en de verleiding van nu voor 4 en 5havo