gymnasium | atheneum | havo | mavo

Lisse

Musicalklas

Heb jij talent op het gebied van zingen, dansen, acteren of toneelspelen?

Ben je geboren om op het podium te staan? Of vind je het gewoon heel erg leuk om bezig te zijn met dansen, acteren en zingen? En lijkt het je leuk om met een leuke groep jongens en meiden een musical te produceren en deze aan het eind van het schooljaar meerdere malen op te voeren voor publiek? Dan is de musicalklas echt wat voor jou!

klik hier voor een dansrepetitie van de musicalklas

Klik hier voor een foto-impressie

Op het Fioretti bestaat er sinds zes jaar een musicalklas. Ook het volgend schooljaar zal er weer een musicalklas worden gestart. En jij kan daar volgend jaar deel van uit maken!

Hoe werkt het precies? De musicalklas kun je eigenlijk zien als een soort 'extra vak' dat je kiest. De repetities vinden wekelijks plaats op school na schooltijd. Je krijgt acteerles, dansles en zangles. Er zullen workshops camera-acteren, grimeren en mimespel gegeven worden. Ook bezoek je een echt theater en een voorstelling met na afloop een kijkje backstage en een ontmoeting met de acteurs.

Iedereen die enthousiast is mag zich opgeven voor de musicalklas, dus naast brugklasleerlingen ook alle andere leerlingen tot en met de voorexamenklas. De musicalklas wordt zo een hele gevarieerde groep leerlingen van alle leeftijden. Zo leer je ook gelijk veel kinderen op school kennen uit allemaal verschillende klassen!

Mag iedereen zomaar deelnemen aan de musicalklas? Ja, iedereen die het leuk vindt, graag iets wil leren op het gebied van zang, dans en acteren kan meedoen aan de musicalklas. Je hoeft dus nog geen musicalervaring te hebben. Er zullen alleen rolaudities gehouden worden. Dit is om te bepalen wie voor welke rol geschikt is. Vanaf half september zal gestart worden met de repetities. Deze zijn op woensdag van 16.00 tot 18.30 uur. De kosten voor een jaar musicalklas bedragen ca. 185,- euro.

Als je je alvast wilt aanmelden voor de musicalklas en zo zeker wilt zijn van een plekje, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het aan op het inschrijfformulier voor de school.

Nieuws Leerlingen