Ouders

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang al het belangrijkste nieuws in de mail.

SOMtoday

Inloggen

Andere locaties

Voel je thuis

Wij realiseren ons dat ouders/verzorgers met opgroeiende kinderen worden geconfronteerd met behoorlijke kosten. Mede hierom doen we ons uiterste best de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden.

Het Fioretti College Hillegom vindt ouderparticipatie belangrijk. Het uitgangspunt in de visie van de school is dat leerlingen, docenten én ouders/verzorgers als drie-eenheid samenwerken.

In onderstaande notitie vindt u een uitgebreide beschrijving van de procedure voor determinatie, overgang en herprofileren. 

In de download het document Pestprotocol.

De schoolregels zijn de afspraken, die wij, leerlingen en medewerkers, noodzakelijk vinden om goed met elkaar om te kunnen gaan binnen onze school. Alle rechten en plichten van de leerlingen zijn vastgelegd in het Leerlingenstatuut van het Fioretti College Hillegom.

De klachtenregeling van de Stichting Fioretti Teylingen vindt u hieronder.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschenen publicaties van de Fioretti Actueel in schooljaar 2019-2020

Luis in je haar? Kammen maar!

Dit is de boodschap die het RIVM geeft aan ouders van schoolgaande kinderen, leerkrachten en medewerker van kinderopvangcentra. Nu de scholen weer zijn begonnen kan een juiste aanpak voorkomen dat hoofdluis een hardnekkig probleem wordt.