Onze school - Talentontwikkeling

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang al het belangrijkste nieuws in de mail.

SOMtoday

Andere locaties

Voel je thuis

Het doel van LOB  op het Fioretti College Hillegom is leerlingen te steunen in hun keuzeproces voor een toekomstige vervolgopleiding en plek op de arbeidsmarkt en hen als individu van betekenis te kunnen laten zijn voor de maatschappij. Om de juiste loopbaankeuzes te maken, is van belang dat leerlingen hun eigen talenten en valkuilen zien, goed zicht hebben op beroepen en vervolgopleidingen en leren kiezen.

Je krijgt bij ons alle ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wat vind jij leuk en uitdagend om te doen? Je krijgt interessante opdrachten op het gebied van kunst (art=shock), sport, mens & natuur, mens & maatschappij en techniek & technologie.