Nieuws - Schenking verpleegbed Vegro

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang al het belangrijkste nieuws in de mail.

SOMtoday

Inloggen

Andere locaties

Voel je thuis

Vegro Lisse is binnen de sector Zorg en Welzijn een goede bekende. Elk jaar wordt er wel een bedrijfsbezoek gepland voor onze 4e jaars leerlingen.

Dhr. Jelle Troost, winkelleider van dit filiaal, en een medewerker verzorgen dan elke keer een waardevolle en informatieve rondleiding.
Omdat in de loop der jaren er een goede verstandhouding tussen de Vegro en het Fioretti College is ontstaan, besloot ondergetekende de stoute schoenen aan te trekken en Dhr. Troost te vragen wat de mogelijkheden waren met betrekking tot een nieuw verpleegbed voor ons huis. Hiermee kunnen onze leerlingen dan de praktijkvaardigheden oefenen. Sinds enige tijd kampt ons huidige verpleegbed namelijk met behoorlijk wat mankementen.

Groot was dan ook de blijdschap binnen ons team toen het bericht kwam dat de Vegro een verpleegbed zou schenken aan het Fioretti College. Woensdag 17 juli was het zover: het bed werd geleverd en geïnstalleerd door Vegro. Namens de leerlingen en het team van Zorg en Welzijn willen wij de Vegro heel hartelijk bedanken voor de schenking van het verpleegbed. Tijdens de praktijklessen komt het nieuwe bed goed van pas.